050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Kylän uusin ja komein Minigolf rata

Olkkolan pihassa on kulmakunnan uusin minigolf rata. Alkukesän rata on 9 reikäinen, mutta rataa laajennetaan kesän aikana yhteensä 18-reikäiseksi kokonaisuudeksi. Mitä jos haastaisit ystäväsi tai perheesi pieneen kisaan. Minigolfin hinta 5€/hlö.

Kuntoilupiste ja mahdollisuudet liikkujille

Olkkolan läheisyydestä löytyy myös viihtyisä ulkokuntoilupiste ja kilometreittäin kauniita lenkkipolkuja. Savitaipaleen ympäristö sopii muutenkin hyvin urheilun ja liikunnan ystäville. Jäähallit, liikuntahallit ja urheilukenttä löytyvät lyhyen kävelymatkan päästä.

 

Melomaan Kuolimolle?

Tiesitkö että meillä Olkkolassa on yhteensä viisi vuokrattavaa kajakkia sekä yksi avokanootti ja ja soutuvene. Voit ottaa pienen irtioton arkeen tai lähteä lomalla nauttimaan kirkasvetisen kuolimon maisemista. Voit meloa esimerkiksi pienen matkan ihailemaan kalliomaalauksia tai piipahtaa Savitaipaleen rannassa.

Kota, laavu ja Savitaipaleen kuuluisat retkeilyreitit.

Aivan Olkkolan läheisyydestä löytyy myös paljon erilaisia ulkoreittejä ja luontopolkuja. Savitaipaleen kota ja laavu sopivat erinomaisesti esimerkiksi perheille ja kaveriporukoille. Voit tutustua Savitaipaleen kuuluisiin ulkoilumahdollisuuksiin Visit Savitaipaleen sivuilta alla olevasta painikkeesta.

Kiertomatkat

Teemme yhteistyötä paikallisen kuljetusliikkeen kanssa järjestäen erilaisia kiertomatkoja Savitaipaleen ja lähialueen nähtävyyksiin. Kiertomatka voi suunnata esimerkiksi kärnäkosken linnoitukselle ja partakosken satamaan. Reitiltä löytyy esiermiksi vanhan ajan vesimylly, linnavuori, vanha saha ja kaunis patikkapolku laavulle. Matka Taipalsaarelle voi toimia osana retkeä. Pyydä ryhmällesi tarjous!

Hevosretki

Teemme yhteistyötä myös paikallisen hyvinvointi- ja elämystalli Onnenhevosien kanssa. Järjestämme Olkkolassa esimerkiksi hevosajelua reellä tai perinteisellä hevoskärryllä. Yllätä juhlakalu, ystävät tai lapset perinteisellä hevoskyydillä. Kysy lisää ja pyydä tarjous.