050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Monipuolinen savitaipale

Savitaipale, vilkas eteläkarjalaiskylä kasvattaa asemaansa nykyisten asukkaidensa sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja arvostavien mielenkiinnon kohteena. Asukaslukuun suhteutettuna kunta on mökkikuntien ykkönen Etelä-Karjalassa. Kesäaikana liki kolmentuhannen kesämökkikunnan avulla
reilun 3000 asukkaan Savitaipale lähes kolminkertaistaa asukaslukunsa.

Savitaipaleella on pieneksi kunnaksi poikkeuksellisen hyvät liikunta-, hyvinvointi- ja kulttuuripalvelut. Kunnassa on neljä liikuntahallia ja mahdollisuus harrastaa monia eri lajeja. Savitaipaleella luonnon tarkkailu, patikointi, hiihto, kalastus, melonta ja kesämökkeily ovat suosikkeja. Talvisin matkaluistelu Kuolimon jäällä on erikoisuus.

Savitaipale soi ja laulaa ympäri vuoden, mutta erityisesti heinäkuussa Sapassi-viikolla. Savitaipaleen kirkko ja Hakamäen museoalue ovat ehdottomasti suosituimmat kulttuuritapahtumien estradit.

Savitaipaleen liikuntapuisto

Liikuntapuistossa voit harrastaa monenlaista liikuntaa: eri lajeja liikuntahallissa ja kuntosalilla, tennistä tennishallissa, jalkapalloa tekonurmikentällä, jääkiekkoa jäähallissa ja curlingia curling-hallissa, frisbeegolfia 9-väyläisellä radalla, skeittausta skeittiparkissa, lumilautailua ja New School -laskua Backyard Parkissa sekä lenkkeilyä kesäisin ja hiihtoa talvisin pururadalla.