050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Juhlatila

Olkkolan Hovissa järjestät tunnelmalliset ja ainutlaatuiset häät. Monipuoliset tilavaihtoehdot mahdollistavat juhlat suurelle juhlaväelle ja useampaan tyyliin kesät ja talvet.

Kartanorakennuksen alakerran ruokailusaliin sopii 160-180 henkeä. Myös pienemmän seurueen kattaus onnistuu ja näin esimerkiksi tilaa voidaan hyödyntää tanssiparkettina. Päärakennus on anniskelualuetta. Kartanoromanttinen kalustus ja sisustus parinaan ikkunoista vaihtuva luontotaulu luovat itsessään arvokasta juhlatunnelmaa vähälläkin koristelulla. 

Tervetuloa tutustumaan kartanoon ja kertomaan toiveistanne. Tehdään yhdessä teille unohtumaton juhlapäivä!

Häämenut

Hääjuhliin ammattitaitoinen henkilökuntamme valmistaa ja tarjoilee toiveidenne mukaiset tarjoilut. Juhlaruokailu on mahdollista toteuttaa buffet-tyylisesti, pöytiin tarjoiltuna tai näiden välimuotona. Kahvituksen suhteen tarjoamamme on niinikään monipuolinen, joten jos kermakakku ei tunnu teidän jutultanne, ei siihen tarvitse tyytyä. Tutustu esimerkkimenuihimme ja kysy sesonkimenua. Esimerkkimenut tulossa pian! 

Majoitus

Olkkolan Hovin vasta uudistetut majoitustilat mahdollistavat myös pitkämatkalaisten rauhallisen juhlatunnelman iltamyöhään. Tai miltä kuulostaisi aamusauna ja pulahdus Kuolimojärveen hääpäivän seuraavana aamuna? Niin tai näin, Olkkolan Hovissa järjestät hääpäivän ohella vaikka kokonaisen hääviikonlopun!

Hääyöksi suosittelemme sviitttiä, joita kartanostamme löytyy kaksin kappalein. Ensimmäistä aamua avioparina voi juhlistaa shamppanjalla omassa saunallisessa kaksiossa aamiaista nautiskellen.

Saapuminen ja alueen palvelut

Olkkolan Hovi sijaitsee kävelymatkan päässä Savitaipaleen bussiasemalta. Lähimmät juna-asema ja lentokenttä sijaitsevat Lappeenrannassa 40km päässä. Myös Mikkelin suunnasta yhteydet Savitaipaleelle ovat hyvät. 

Savitaipaleen kirkonkylällä sijaitsee kaunis ja arvokas 1924 valmistunut graniittikirkko. Kirkolta Olkkolan Hoviin on reilu kilometrin matka kylänraittia pitkin.