050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Järjestä leiri Olkkolassa

Etsitkö puitteita leirin tai kurssin järjestämiseen? Olkkolan Hovin palvelut ja pihapiiri tarjoavat loistavat mahdollisuudet monipuolisen leiri- ja kurssiohjelman järjestämiseen vauvasta vaariin. Tiloissamme luonnistuu päivämuotoiset kurssit jopa 180 hengelle, yöpymispaikkoja sisätiloissa on tarjolla 60 henkilölle.

Esimerkkejä leireistä:
Rippikoulut
Leirikoulut
Liikuntaleirit

Esimerkkejä kursseista:
Hyvinvointiviikonloppu
Yhdistyksen vuosikokous
Perheleiri

Ruokailut ja ravintola

Suunnittelemme ja valmistamme ruokailut ja varmistamme näin leirin tai kurssin onnistumista. Olkkolan Hovissa järjestetyssä tapaamisessa ei kenenkään tarvitse olla nälässä, vaan huomioimme erityisruokavaliot ja allergiat ammattitaitoisesti.

Tilat leirien yhteyteen

Kaksikerroksisen kartanorakennuksen alakerrasta löytyy vastaanotto, kirjastohuone, keittiö ja ravintolasalit, jotka toimivat kurssi- ja leiritoiminnassa mainiosti ”tapahtumakeskuksena”, ja mahdollistavat jopa 160-180 hengen kokoontumisen. Yläkerrassa taas sijaitsee kolme kokoustilaa, jotka mahdollistavat ryhmätoiminnan erikokoisissa porukoissa ja nykyaikaisen kokoustekniikan hyödyntämisen.

Olkkolan Hovista löytyy useampi sauna, joihin voit tutustua tarkemmin täältä. Saunomisen ohella Kuolimojärvessä voi uida kesät ja talvet avannon ansiosta.

Tunnelmallisia iltoja ajatellen pihapiiristä löytyy myös kota ja laavu, joissa leiritunnelmaa voi vaalia isommallakin joukolla.

Aktiviteetit leirien yhteyteen

Olkkolan Hovin yhteydessä on mahdollisuudet ovat lähes rajattomat, ja leirin kestosta huolimatta tekemistä riittää joka päivälle. Aktiviteettimahdollisuudet päivittyy kesän 2021 aikana, tutustu ajankohtaiseen valikoimaan täältä.
Leiri- ja kurssitoiminnan osalta voidaan kokonaispaketti räätälöidä tarpeenne mukaan. Kysykää mahdollisuuksista Hovin henkilökunnan järjestämästä aktiviteetista tai vaihtoehtoisesti varusteiden vuokraamisesta ja muista puitteista. Kauttamme on varattavissa lisäksi yhteistyökumppaneidemme tarjoamia palveluita., joten tylsää ei ehdi tulla.