050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Majoitus Suomen puhtaimman järven rannalle

Olkkolan Hovissa majoitutaan 2021 keväällä uudistetuissa huoneissa, joissa yöpyy yhtäaikaa jopa 20 perhettä / 50 henkeä. Kaikissa huoneissa on 50´ televisiot, omat kylpyhuoneet ja rauhallinen tunnelma. Majoitustiloissa viihdytään niin kesähelteellä kun viilenevissä illoissakin ilmalämpöpumppujen myötä. Kahden erillisen majoitussiiven, Europeauksen ja Suvorovin ansiosta  myös isommat porukat majoittuvat mukavasti kartanossa. Europaeus -siivessä on sviitti, perhehuone sekä 7 majoitushuonetta. Suvorov -siivestä löytyy sviitti ja 10 majoitushuonetta.

Kaikista huoneista on pääsy jaetulle terassille. Ja mikä miljöö! Kuolimojärvi on vain 50 metrin päässä. Luontopoluille pääsee suoraan majapaikan ovelta. Tarvittaessa Savitaipaleen keskustaan kävelee 10 minuutissa.

 

  • Majoitustilat yhteensä 72 hengelle
  • 18 tilavaa hotellihuonetta
  • 2 sviittiä (oh, mh, sauna)
  • 1–2 lisävuodetta/huone tarvittaessa

Varaa majoituksesi kesälomareissulle, työmatkalle tai perhejuhliin – majoitusratkaisut monipuolisesti eri tilanteisiin.

Aisti Kartanon tunnelmaa kauniissa maisemissa

Olkkolan Hovi kätkee sisäänsä jopa kaksi suite-tason huonetta. Sviiteissä löytyy olohuone, erillinen makuuhuone ja sauna, pehmeää sänkyä, televisiota ja kylpyhuonetta unohtamatta. Sviitit tarjoavat mahtavat puitteet vähän ylellisemmälle staycationille tai hääyölle. Sviitit sijaitsevat eri siivissä.

Majoitushuoneissa voi aistia kartanon tunnelmaa moderneissa/uudistetuissa kahden hengen huoneissa. Kaikissa huoneissa on parivuoteet, televisiot ja työpöydät/säilytystilaa/omat kylpyhuoneet? Majoitushuoneet jakautuvat Olkkolan Hovin kahteen siipeen tarjoten näin mahdollisuuden omaan tilaan tai halutessanne isomman porukan majoittamiseen kerralla.

Europaeus-siivestä lyötyy Olkkolan Hovin perhehuone. Perhehuoneessa on parisänky, sekä tilaa lasten vuoteelle.