050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Olkkolasta löydät kaksi sopivasti haastavaa pakopelihuonetta

Olkkolan Kartanon yläkerran tiloista löytyy kaksi erillistä pakopelihuonetta.
Olkkolan Hovin hybridipakohuoneet ovat yhdistelmä perinteistä pakohuonetta ja tabletilla pelattavaa elämystä.

Pelit sopivat kaikenikäisille ja lukkojen taakse ei voi jäädä…mutta avata niitä pitää!

VIIKINKIEN AARRE
Viikinkien aarre -huoneessa matkustatte aikamatkaajan perässä viikinkien aikaan. Ratkaistavana on, mikä on viikinkien aarre ja miksi aikamatkaaja ei koskaan palannut omaan aikaamme? Huima seikkailu viikinkipäällikön talossa odottaa.

2-6 henkeä
60 min

PROFESSORIN SALAISUUS
Tutkimusmatkailija ja arkeologian professori Ingeborg Kätköläinen on aina ollut tunnontarkka, mutta viime aikoina hän on ollut omituisen katoilevainen. Nyt hän on hävinnyt kokonaan. Mihin Ingeborg on hävinnyt?  Auttakaa professoria ja selvittäkää salaisuus.

2-6 henkeä
60 min

Hinnat:
2 hlöä 35 € / hlö
3-4 hlöä 25 € / hlö
5-6 hlöä 20 € / hlö

kesto 1 h (varataan aina 15 min ennen alkua opastukseen)

Varaa oma pakopelisi puh. 050 5555 862!

Ohjelmaa myös pakohuoneen lisäksi!

Järjestämme myös mittelöitä isommille ryhmille, jolloin osallistujat jaetaan ryhmiin. HUOM! Pelaajien tulee aina saapua 15 minuuttia ennen varsinaista peliaikaa kuulemaan pelin säännöt, joten varaa aikaa noin 1,5h.

Kahvio ja ravintola palvelevat alakerrassa, ja pelin jälkeen voitte rentoutua rantasaunassa ja paljussa. Yläkerran kokoustiloissa voi aloittaa päivän yhteisellä hetkellä tai palaverilla. Miksei päivän aikana voi käydä luontopolulla kävellen tai vaikka sähköläskipyörillä?

Soita, kysy lisää ja tee varaus myyntipalvelustamme puh. 050 5555 862 tai info@olkkolanhovi.fi. Pakopelihuoneet on avoinna sopimuksen mukaan!