050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Raikas ja monipuolinen lounas

Olkkolassa tarjoillaan lounasta arkipäivisin klo 11-14. Raikas ja maukas lounaspöytä täyttää vatsan niin lounastaukolaiselta kuin lomalaiseltakin, erityisruokavaliot huomioiden. Lounaslista päivittyy viikottain. Lounaan hinta on 12,90€/henkilö. 

Olkkolan Ravintola on täynnä paikallisia makuja

Tervetuloa nauttimaan Olkkolan Hovin tunnelmasta maistuvan pöydän ääreen. Tarjoilemme purtavaa aamuvarhaisesta iltaan saakka.

Aamupalan ja ravintolapalveluiden lisäksi voit poiketa pullakahville puutarhan keskellä, tai tilaa herkut kaveriporukan saunailtaan. Ravintolassamme on anniskeluoikeudet. Järjestämme myös tarjoilut kursseille, kokouksiin ja leireille. Suunnittelemme tarjooman tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. 

Päivällinen on täynnä paikallisia makuja

Päivällisaikaan Olkkossa tarjoillaan Ulla Liukkosen suunnittelema Olkkolan oma ruokalista. Voit myös tutusta erityislaatuinen Suvorov-menuuseen tai muihin erityisesti ryhmille ja seuruille tarkoitettuun valikoimaan.

Olkkolan terassi ja kahvila

Olkkolan terassi ja kahvila palvelee aina Olkkolan aukioloaikojen mukaisesti. Kahvilamme on loistava paikka tulla nauttimaan esimerkiksi kesäpäivästä ja ihailemaan samalla Kuolimon kauniita maisemia.

Kahvilamme valikoimassa löytyy virvokkeita, jäätelöä, pientä purtavaa ja tietysti anniskeluoikeudet.

Aamu tarjoillaan hotellivieraille

Monipuolisen aamiaisen ääreltä on hyvä suunnata kohti päivän tohinoita. Aamiainen tarjoillaan klo 8.30-10 ravintolassamme niin majoitusvieraille kuin, muille nälkäisille. Myös aamupalavalikoimassa on huomioitu eritysruokavaliot. Olkkolan Hovin aamupalalla maistuu Etelä-Karjala, tarjolla on paikallisia herkkuja kahvista leipiin. Majoittujan aamupala on 4,90 € ja vieraan 9,90 €.

Tilausravintola ja Catering

Ravintolamme taitava keittiö ja osaava henkilökunta ovat paikalla apuna kun ruokittavana on useampi nälkäinen suu. Olipa tilaisuuden luonne formaalimpi tai rennompi, löytyy yhteistyöllä ratkaisu.

Järjestämme myös tarjoilut kursseille, kokouksiin ja leireille. Suunnittelemme tarjooman tarpeidenne ja toiveidenne mukaisesti. 

Kerro meille lisää suunnittelemastasi tilaisuudesta tai tapahtumasta niin laskemme sinulle personoidun tarjouksen toiveiden mukaisesti.