050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Tule viihtymään ja virkistymään

Kaipaako työporukkasi virkistystä tai virittäytymistä? Olkkolan Hovissa järjestät niin yrityksen pikkujoulut, kesäjuhlat ja syntymäpäivät strategiapäiviä, kokoustilaisuuksia sekä yritysyhteistöitä unohtamatta.

 

Olkkolan Hovi sijaitsee keskellä upeinta eteläkarjalaista luontoa. Kyläkeskustan, persoonallisen maalaiskylän monet palvelut ovat vain kävelyetäisyyden päässä. Meiltä kiire on henkisesti kaukana ja maantieteellisesti sopivalla etäisyydellä.

 

Tilat

Kartanorakennuksen monipuoliset ja tilavat noin 700 neliön tilat mahdollistavat jopa 300 asiakkaan tilaisuudet kesät talvet. Optimaalisimmin tilat soveltuvat kokoustuskäyttöön kuitenkin maksimissaan 160 hengelle, joka on ruokasaliemme kapasiteetti.

Yläkerrassa on kolme kokoustilaa ja yksi toimistotila. Ajanmukainen kokoustekniikka sekä vauhdikas langaton verkkoyhteys takaa sujuvat kokoustukset ja workshopit. Tiloja ja niiden kapasiteettia on mahdollista muokata tarpeiden mukaan.

 

Kokouspalvelut

Vatsa täynnä tiimityö sujuu jouhevasti. Ravintolapalvelumme takaa sujuvat ruokailut aamusta iltamyöhään ja varmistaa, jotta kahvihammasta ei ehdi turhaa kolottamaan. Räätälöimme tarjoilut aikatauluihinne ja tilaisuuden luonteeseen soveltuvaksi. Tutustu esimerkkimenuihimme ja kysy halutessasi muita vaihtoehtoja.

 

Aktiviteetit

Olkkolan Hovin aktiviteeteista löytyy niinikään vaihtoehtoja moneen makuun ja erikokoisille joukoille. Ympäristö mahdollistaa omatoimiset aktiviteetit ja järjestämme myös ohjattuja ohjelmia isommille ja pienemmille porukoille.

Tutustu aktiviteetteihin erilliseltä sivulta.

 

Saunat

Kokouspäivän päätteeksi voi pulahtaa kirkasvetiseen Kuolimojärveen ja jatkaa rentoutuen saunan merkeissä. Olkkolan Hovissa on kolme saunaa: n. 10-15 hengen puusauna, jonka yhteydessä pienempi sähkösauna, grillausmahdollisuus ja anniskeluoikeudet. Lisäksi tiloissamme on pieni perinnesauna 5-10 hengen poppoolle.