050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Tapahtumakalenteri

Olkkolassa tapahtuu. Kesäkuussa 2021 vietämme avajaisia, hyvinvointiviikonloppua, Suvorov ja Europaeus päiviä ja Juhannusta juhlitaan! Kaikki tietysti rajoitusten puitteissa. Muokkaamme parhaillaan ohjelmaa ja www sivujamme – seuraa meitä ahkerasti!

Erikoisempana talkoo-ohjelmana pidämme perinteiset talkoot pihapiirissä ja puuvarastokin laitetaan järjestykseen lauantaina 24.4. klo 10 alkaen. Ruokaa, juomaa ja hyvää seuraa tarjolla. Jos haluat tulla, voit ottaa oman haravan tai tule muuten paikan päälle. Ilmoittaudu perjantaina Tommille 0400 557 879!

 

Hyvinvoinnin viikonloppu
11.6.2021 – 13.6.2021

Liikunta ja ravitsemus luovat pohjan hyvinvoinnille, joihin voimme itse vaikuttaa. Tiedämmekö kuitenkaan kuinka paljon optimaalinen ravitsemus vaikuttaa hyvinvointiimme ja mitä se tarkoittaa. Miksi terveellinen syöminen on niin vaikeaa ja paino nousee, vaikka syödään vähän ja liikutaan paljon. Minkälaisia valintoja, missä suhteessa ja kuinka paljon pitäisi ruokavalioon tehdä, jotta palautuminen, kehittyminen urheilussa ja painonhallinta onnistuisi. Kurssilla oivallat ravitsemustieteen perusteet hyvinvoinnin perustana. Opit laskemaan energiaravintoaineiden tarpeesi ja ymmärrät tämän lisäksi liikunnan määrän, intensiteetin ja kehonkoostumuksen merkityksen tässä kokonaisuudessa.

Lisää tapahtumia tulossa
Kesällä 2021

Teemme tällä hetkellä paljon töitä sen eteen, että saamme luotua teille mahdollisimman paljon kiinnostavia tapahtumia ja ennen kaikkea, että saamme kaikki valmiiksi Olkkolan hovin avaamiseksi. Tiedotamme uusista tapahtumista ensi tilassa.

Alueen tapahtumat