050 5555 862 info@olkkolanhovi.fi

Olkkolan Hovi keskellä upeinta luontoa

Olkkolan Hovi on arvokas tila suurille ja näyttäville juhla- ja kokoustilaisuuksille. Miljöö tekee häistä, merkkipäivistä ja muista juhlatilaisuuksista ikimuistettavia. Vuodenaikojen vaihtelut tuovat luonnon osaksi tilaisuuksia.

Olkkolan kartanorakennus on kaksikerroksinen. Vastaanottotila, kirjastohuone, ravintolasalit ja Kartanon keittiö sijaitsevat alakerrassa. Noin 700 neliön tilat mahdollistavat joustavan palvelun suurissakin tilaisuuksissa. Asiakaspalvelu tarjoiluineen sujuu kaikkien tilojen, ruokasalien ja keittiön välillä mutkattomasti.

Alakerrassa neliöt jakautuvat käytännöllisesti suuriin ruokasaleihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 160–180 ja yläkerta mukaan lukien yhteensä 300.

Monipuoliset ja näyttävät tilat

Yläkerrassa on kolme kokoustilaa ja yksi toimistotila. Yritystilaisuuksissa on ajanmukainen kokoustekniikka ja WLAN. Kokouspalvelut takaavat järjestelyiden sujumisen. Tiloja voi muutella tarpeiden mukaisesti ja kahvitauot viettää joustavasti omassa aikataulussa maisemia ihaillen.

Olkkolan Hovin saunat ovat Suomen puhtaimman järven Kuolimon rannassa. Saunoja voi tilata yksityistilaisuuksiin, muiden juhlien yhteyteen sekä yritystilaisuuksiin. Kesäkeskiviikkoisin jokainen voi saunoa pehmeässä perinnesaunassa yleisellä saunavuorolla. Saunojen läheisyydessä on kota ja laavu, joihin voi tilata tarjoilut keittiöstä.

Olkkolassa on ainutlaatuisia yksityiskohtia. Perimätiedon mukaan vihreä kalusto on valmistettu vuonna 1952 helsinkiläiseen Hotelli Klaus Kurkeen. Sieltä se on 1960–1970-luvun vaiheilla hankittu Olkkolaan. Ravintolanpitäjät ovat vuosien varrella täydentäneet kalustoa ja pitäneet tarkoin kiinni kartanoromantiikasta. Kartanoromanttinen tyyli ammentaa luonnosta. Koristeelliset ja koukeroiset, taivutetuista linjoista muotoillut esineet tekevät juhlatilasta hiukan salaperäisen ja äärimmäisen viehättävän. Hääparin tuoli on romanttista tyyliä parhaimmillaan. Rytmikkäästi aaltoileva ja epäsymmetrinen muotokieli sekä luonnonläheiset aiheet ovat tyylille ominaisia. Juhlatunnelmaa lisäävät ikkunoista avautuvat näkymät Kuolimolle.